Rekruttering med høj faglighed

Det at have andre til at rekruttere sine kommende medarbejdere, kræver at dem der rekrutterer også er både grundige og har en høj faglighed inden for feltet. Jeg selv havde enormt svært ved at afgive denne opgave med ansættelsen af nye medarbejdere, jeg havde brug for at have en vis kontrol med hvad det var for mennesker der skulle ansættes – men jeg havde også brug for at få frigivet nogle ressourcer til andre arbejdsopgaver – så det var også en lærings proces for mig. Vi valgte krasberg.net til at finde 2 nye medarbejdere, som skulle matche ind i både arbejdsopgaverne men også ind i de eksisterende teams, uden at der kom til at ske alt for meget uro, med 2 nye medarbejdere.

Det var godt at vi valgte KARSBERG til at rekruttere vores 2 nye medarbejdere, for det var virkelig et godt mach mellem vores virksomhed og medarbejder de havde fundet. Det jeg i sær godt kunne lide, var at de lavede alt det jeg kalder rugbrøds arbejdet, og jeg var så med i beslutnings fasen og ansættelses fasen.

Så selvom det var en lærings proces for mig, så var det en af de gode – og så er det lige før at jeg slipper både beslutnings fasen og ansættelses fasen, og overlader det hele til Karsberg.net, da de var enormt dygtige til deres arbejde, både med at analysere virksomheden, for at finde de rigtige folk, og med at få udvalgt de helt rigtige medarbejdere til vores virksomhed.

Andre indlæg