Medicinsk hash topskud

Topskud fra hash planten, er den hvor der sidder de fleste gavnlige stoffer i, som vi mennesker kan nyde godt af, hvis vi lider af et eller andet. Man kalder det for medicinsk cannabis, og det har været mange år om at blive lovligt og EU godkendt så det også kan sælges her i Danmark.

Når vi taler om medicinsk cannabis eller medicinsk hash, så er det nok de færreste der ved hvordan sådan et topskud ser ud – det kunne ligne hvad som helst – men når først man har lugtet til disse topskud, så er man ikke i tvivl om at det er Cannabis. Der er forskel på den medicinske cannabis og den cannabis som vi kendte i 60’erne og 70’erne – for i gamle dage var der det euforiserende stof THC i topskuddene, det er der såmænd også i dag, men det stof det fjerner man, og på den måde så bliver man heller ikke høj eller skæv af at anvende medicinsk hash.
Ud over at man så fjerner THC fra topskuddene, så har man også gennem flere år forædlet hash planterne – så man kan ikke sammenligne den hash fra Hippie tiden og til tiden i dag.
Man kan nu om stunder købe Lovlige Cannabis produkter på nettet, og man kan også læse en del om hvordan man har fjernet THC fra topskuddene – og ud fra det jeg har læst mig frem til, så kan man ikke selv dyrke sin cannabis, og selv fjerne det stof der hedder THC – derfor syntes jeg det er godt at det er blevet legaliseret og lovliggjort, så de mennesker der bruger det af medicinske årsager også kan få fat på det på lovlig vis.
Jeg har da også selv haft anvendt medicinsk cannabis i forhold til at få en dybere søvn, og for mig har det været meget bedre end sovepiller, for jeg var aldrig træt i hovedet bagefter jeg havde taget den medicinske hash til at sove på, og det var godt i forhold til mit arbejde. Andre jeg kender har haft god effekt af de lovlige cannabis produkter i forhold til uro i benene om natten.

Andre indlæg