https://xn--pantebrevsln-3cb.dk/hvor-meget-kan-jeg-laane/

Pantebrevslån.dk

Pantebrevslån.dk er en del af Fairkredit, som tilbyder lån til fast ejendom uden om banken. Det kan de gøre, fordi de i modsætning til bankerne ikke forholder sig til boligmarkedet, men kun til dig og din situation. Det kan være en fordel, hvis du har kig på et hus, der ikke ligger i større byer eller populære områder.

Hvor meget kan jeg låne?

Pantebrevslån.dk tilbyder lån til bolig og lån i friværdi. Hvor meget du kan låne, afhænger af din økonomi og dine ønsker. Du kan bruge Fairkredits låneberegner til at regne et overslag ud. Før du optager et lån af en hvilken som helst art, er der en række ting, du skal overveje. Hvor mange indkomster har du (er I to)? Hvad er dine øvrige udgifter (bil, institutionsplads, internet mm)? Hvordan ønsker du at sidde i det økonomisk, når du afdrager? Du skal betale af på dit lån, men din hverdag skal også fungere. Desuden er det en god idé at have plads til uforudsete udgifter. Sidst, men ikke mindst, skal du kunne spare op, for ifølge loven skal du selv kunne stille med 5% af boligens pris, når du vil optage et lån.

Alt dette og mere til, kan du finde på Fairkredits hjemmeside. Desuden tilbyder de personlig rådgivning og gennemgår gerne dine overvejelser med dig, før du optager et lån. Fairkredit kan vise eksempler på, hvordan et rådighedsbeløb kan se ud. Hvordan dit lån skal udformes, hjælper de dig også gerne med. Ring gerne på 7027 2726 eller skriv på info@fairkredit.dk, hvis du har spørgsmål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *