Dansk Efterisolering sparede mig for mange penge i min virksomhed

Mine store bygninger, trængte til at blive vedligeholdt – det fandt jeg ud af da mine varmeudgifter i forbindelse med mine store bygninger. Det var ikke småpenge vi taler om – for det at opvarme så store bygninger koster, også selvom vores vintre ikke længere er så kolde som tidligere. Dansk efterisolering, kom ud og lavede en Termografi undersøgelse, og jeg kunne med mine egne øjne se, hvor der trængte til at blive efterisoleret. Det var lidt af en forskrækkelse da jeg så hvor elendigt det så ud – og det var noget jeg aldrig før havde skænket en tanke, så jeg gik i gang med at høre hvad det ville koste at få efterisoleret bygningerne. Nu var det en stor ordre, så jeg begyndte også lige at forhandle priser og fik nogle gode tilbud.

Flamingo isolering som løsning

Jeg besluttede at jeg ville have en flamingo isolering som løsning til hulmuren i bygningerne – efter god råd og vejledning fra Dansk Efterisolering. Jeg var enorm glad for at jeg fik den super professionelle behandling og råd og vejleding, da det var nemmere for mig at vælge. Loftet fik ekstra lag af den eksisterende isolering, mens hulmuren fik flamingo isolering. Jeg var til stede da håndværkerne kom til mine bygninger, for at udføre deres arbejde, og de var yderst professionelle og dygtige, samtidig at de også fik noget fra hånden. Hvor var det dejligt at se og opleve, som selvstændig – var lige ved at se om jeg kunne få dem ansat hos mig i min virksomhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *