Synlig på Verdensplan

Hvordan kan man blive synlig på verdensplan, det er et spørgsmål jeg ofte har stillet mig selv, for et er at være synlig med sin virksomhed her i landet, men at være synlig og kan nå ud til alle potentielle kunder på verdensplan, det tænker jeg kun man kan ved at markedsføre sig online på nettet.

Alverdens flag betyder for mig verdensplan, det kunne selvfølgelig godt betyde noget andet for andre, når de kigger på det samme billede – men der er flag fra mange lande i verdenen, og derfor mine tanker om verdensplan.

Det er også bedre at være synlig i storbyerne frem for provinsen, hvis man gerne vil gøre sig synlig på verdensplan, alt er afhængig af hvilke produkter man vil lancere og gøre synlige, men jeg tænker på min egen virksomhed. Nu er jeg ikke en nørd til at markedsføre mig selv på nettet, så det fik jeg folk til, for jeg ville ud til de rigtige kunder på verdensplan.