Fedt pigeværelse

Vores indretningsplan af et pigeværelse

I dette blogindlæg vil jeg komme med vores plan for indretningen af det perfekte pigeværelse.

Inden man starter er der der flere ting der skal være styr på. Hvor stort er er det rum man skal indrette, og hvor højt til loftet er der? Tag gerne nogle mål af rummet, det skal nok komme dig til gavn senere i processen.

Dernæst skal du finde ud af om der skal være et tema på værelset du skal indrette. De fleste piger har en hobby, et idol eller lignende de gerne vil have at rummet summer af. Derfor kan det være en fordel at tage en snak med din datter inden, for at høre hvad hun kan lide. Måske du allerede ved det, så er det bare at gå i gang.

Find dernæst ud af hvilke møbler du skal beholde, hvilke der måske skal have en kærlig hånd, eller hvor der måske skal købes helt nye til værelset. Når først de store ting er på plads er det meget nemmere at gå i gang med at finder interiør der skal pynte i værelset. Her kan især plakater pigeværelse være en god ide at lede efter, de giver en god hygge, og giver rummet personlighed. Der findes et utal af muligheder når det kommer til plakater til pigeværelset, men husk igen på at vælge nogle der matcher ind i den stil du vil skabe. Men hav også din datters ønsker for øje.

Afslut altid rummet med smukke planter, de er med til at give ro.