Unik brugskunst som firmagave

Som virksomhed, giver man af og til gaver til sine medarbejdere. Det er en gestus for et godt stykke arbejde gennem året eller som jubilæumsgaver eller andre begivenheder. Det vigtige her er, at virksomheder også køber brugskunst til deres medarbejdere. Det er en gave der giver minder, og en der holder længe. Jeg selv har engang fået en brugskunst i gave fra et firma, og den nyder jeg hver dag, da den står et sted hvor jeg kan se den. Når jeg har det sådan, ja så er der nok også mange andre medarbejdere der tænker det samme. det er gjorde det for mig, var at den var unik, og jeg havde ikke set en sådan brugskunst før – speciel men rigtig sød. Jeg kan kun anbefale crocca.dk da de yder et højt service niveau og altid har en del spændende firmagaver.

Brugskunst og smag

Vi har ikke alle den samme smag, og det er heldigvis rigtig godt, for der findes rigtig mange forskellige former for brugskunst. Hvad er flot brugskunst, det er jo også en smagssag. Men et fad som det på billedet, kunne for mig være en flot brugskunst, da den er flot at se på, den har farverne der passer ind i mit hjem, og så kan jeg selv vælge hvad jeg vil have liggende på den. Så ud over at den er flot, så kan jeg også bruge den til noget. Det er nok en ting jeg ville anvende, når jeg fik gæster, og jeg skulle servere et eller andet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *