Sjove og unikke plakater

Står du og mangler nogle sjove og unikke plakater til at pynte i huset med? Så bør du bestemt tjekke https://x-tension.dk/ ud. Hos X Tension fås der mange forskellige flotte og sjove plakater.

x-tension Har et stort udvalg af ekstremt mange forskellige plakater, der er både plakater til stuen, køkkenet entreen og børneværelset.

 

Nogle af mine yndlings plakater fra x tension er deres sjove plakater som den serie hvor der laves sjovt med danske design ikoner. Fx plakaten af ”ÆGGET” som er en sjov plakat som vil være med til at give lidt kontrast til et rum som måde er lidt kedeligt.

 Flotte designplakater

Hvis du står og mangler nogle flotte designplakater, så har xtension et stort udvalg af rigtigt mange forskellige unikke plakater som alle kan være med til at give et smil på læben. I udvalget findes der også forskellige plakat designs som er lavet som hyldester, blandt andet findes der en plakat med et design som er en hyldest til den danske sangere Kim Larsen. Det kunne også være en mega fed plakat hvor George Michael fremgår på. Se hele deres flotte udvalg på deres hjemmeside i dag!.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *