Musik til firmafest

Alle store virksomheder afholder op til flere firmafester om året, og nogle er bedre end andre til at få arrangeret god musik til disse fester – og det er lidt ærgerligt, for mange gange dør firmafesten fordi der netop lige mangler noget musik til at holde gang i festen og de glade dansere. I bund og grund så tænker jeg at det bare er fordi at dem der arrangerer firmafesten ikke lige tænker på musik til firmafest ud over at man tænder for Spotify og har et par højtalere – men hvorfor ikke lade medarbejderne betale en lille del mere, og så få et band til firmafesten. Det er da noget man kan undersøge, hvor meget det koster med musik til firmafest, for når virksomheden er stor, så er der også mange om at dele udgiften – og i de fleste tilfælde så betaler virksomheden for de fleste af udgifterne.

Der er mange former for musik til firmafesten ud over Spotify, man kan enten vælge at leje en DJ eller et helt band, mulighederne er mange, hvis man går ind på musikbookeriet.dk. Kan man så ikke lige huske hvad musik firmaet hed, kan altid lige google band til firmafest, så popper de op på siden.
Jeg var noget overrasket over at se hvor mange gode tilbud de har, og som ville være perfekte til en firmafest. Det lyder meget bedre når man inviterer til en firmafest, hvis man siger at der er levende musik til eller at der kommer en DJ og spiller hele aftenen.
Jeg kan da godt være lidt misundelig på dem der afholder firmafester med levende musik eller med en DJ, for det højner lige firmafesten for medarbejderne en hel del – og er det ikke medarbejderne man gerne vil give en god oplevelse for veludført arbejde, så hvorfor så ikke gøre det ordentligt.
Jeg er stor fortaler for levende musik eller DJ, det får bare en i godt humør, og benene begynder automatisk at bevæge sig til musikkens rytmer.