Børnene elsker udeliv og udebrusere

Nu har jeg selv ret mange børnebørn, og det har været vigtigt for mig at lære mine børnebørn glæden ved at være i naturen, dyrke motion og få det kolde gys under en udebruser eller i havet som vinterbader. Der er nok ikke så mange der tænker ligesom mig, men det at børnene lærer hvad det vil sige for krop og sind, at veksle mellem det varme og kolde, giver dem en ballast som gør at de ved de kan klare meget mere end de tror. De lærer vejrtrækningen der gør, at man kan stå længere tid under den kolde bruser. Udebruser.dk har et stort udvalg og er lagerførende i disse udebrusere, vildmarksbade og diverse tilbehør. Så hvis man som jeg, har modet på at udforske denne mentale metode, er denne hjemmeside et besøg værd.

Wim Hoffmann metoden med en udebruser

Nu har jeg fulgt Wim metoden, og ved hvad den kan gøre af gode ting for ens krop og sind – og på en af hans videoer, står han netop ude i naturen under en Udebruser, og jeg er blevet vildt inspireret af ham og hans metode. Jeg er næsten sikker på at der er andre der også har fulgt ham og hans metoder, og som mig også har fået en udebruser installeret hjemme hos dem selv, i sommerhuset eller i kolonihavehuset. De kan jo nemt monteres alle steder, bare der på en eller anden måde kan komme koldt vand til. Man kan også få vandet opvarmet på flere måder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *